Bestel kaarten voor Limburg Allstars Over Limburg Allstars

De selectie

Tren van Enckevort [aanvoerder] Bas Lindelauf - percussie [basiselftal] Emil Szarkowicz - viool, clarinet, sax [basiselftal] Hub Boesten - trompet [basiselftal] Mike Roelofs - piano (en Fender Rhodes) [basiselftal] Sjoerd Rutten - drums [basiselftal] Thijs Schrijnemakers - toetsen [basiselftal] Tim Daemen - trombone [basiselftal] Jan Smeets - Pinkpop [bondscoach] Leon Verdonschot [scheidsrechter] Arno Adams - zang [spits] David Plantaz – zang [spits] Floor Jansen - zang [spits] Frans Pollux – zang, gitaar [spits] Henk Steijvers – zang, gitaar [spits] Jack Poels – zang, gitaar [spits] Marco Roelofs – zang [spits] Markan (Mark Voorst) - zang [spits] Maurice Möllenbeck - zang, hammond [spits] Mo’Jones - zang, hammond [spits] Peter Beeker – zang, gitaar [spits] Skinnie – zang, gitaar [spits]
Contact Informatie


All rights reserved 2010: Forwart Design

De selectie

Sjoerd (12 juni 1977) begint op 4 jarige leeftijd met trommelen. Op zijn achtste levensjaar gaat hij naar de muziekschool in Tegelen, waar hij drumles krijgt van Leo Pustjens en later van Wijnand van Groesen. Hij blijkt een voortvarende leerling te zijn en is vanaf die tijd niet meer te stoppen! Wanneer hem iets werd gevraagd in die tijd, was zijn enige vraag na afloop van de uit te voeren taak:  “Kan ik nu weer gaan drummen?”
Fanatiek en consciëntieus. Met andere woorden: niet te stuiten.
Op de HAVO in Venlo (Collegium Marianum) werd de HaCo ingevoerd; Havo Conservatorium. Een zegen voor Sjoerd want nu kan hij zich helemaal toeleggen op zijn passie: slagwerker worden.  Na de middelbare school stroomt hij meteen door naar het Conservatorium te Maastricht en krijgt les van o.a. Arnaud Gerritse en Ron van Stratum. Rond die tijd komt hij ook in contact met diverse muzikanten van zeer uiteenlopend pluimage en zijn agenda loopt al snel vol.

Hij speelde o.a. met Ruud Hermans, Stevie Ann en Dewi. Met deze artiesten nam hij ook albums op.
Op dit moment speelt hij  o.a. met Iain Matthews & het Searing Quartet, Bart Oostindie en Jan Rietman.

Naast het spelen en opnemen is Sjoerd bezig met het opzetten van de pop opleiding van het Arcus College in Heerlen. Hij doceert daar met gitarist Joost Vergoossen. Daarnaast ontvangt hij in zijn eigen privé lespraktijk gevorderde drummers. Ook is hij vaak in studio’s te vinden waar hij voor diverse artiesten produceert en de drum- en percussie partijen verzorgt.

Sjoerd Rutten - drums [basiselftal] (Klik voor een grote weergave)

Bestel kaarten

Sluiten